Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

POWER BALANCE BRACELET


Έφτασαν στην Ελλάδα τα μοναδικά βραχιόλια POWER BALANCE, που υπόσχονται να σας χαρίσουν ισσοροπία, ευεξία και ενεργητικότητα στις καθημερινές σας δραστηριότητες!




Η ιδανική ανθρώπινη συχνότητα SRF (Schuman Resonating Frequency) είναι περίπου 7,36 Hz και η διατηρηση της σε αυτά τα πεδία έχει ζωτική σημασία για την υγεία μας. Όμως, καθημερινά εσωτερικοί παράγοντες, όπως η πίεση, οι ασθένειες και οι τραυματισμοί αλλά και εξωτερικοί παράγοντες, όπως η συχνή έκθεση του οργανισμού μας σε φυσικές και προκαλούμενες από τον άνθρωπο ηλεκτρομαγνητικές δυνάμεις (κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, ραδιενέργεια), παρεμβαίνουν και αλλοιώνουν αυτή την διαδικασία, διαταράσσοντας το SRF.

Το ειδικό βραχιόλι της Body Balance & Power αποκαθιστά άμεσα την συχνότητα SRF και βελτιώνει τον ενεργειακό σας τομέα, προωθώντας την ομαλή ανταλλαγή θετικών και αρνητικών ιόντων. Αν και εξωτερικά μοιάζει με ένα μοδάτο αξεσουάρ, το σιλικονούχο βραχιόλι κρύβει μέσα του δυο ολογραφικούς δίσκους. Μόλις το ολόγραμμα έρθει σε επαφή με το σώμα μας, ανταποκρίνεται σύμφωνα με το βιολογικό μας σύστημα και "καθαρίζει" τις διαβάσεις από τις παρεμβολές, διατηρώντας τη μέγιστη ενεργειακή ροή. Τα οφέλη είναι ξεκάθαρα: ταχύτερη λειτουργία του εγκεφάλου, καλύτερη ανταπόκριση των μυών, περισσότερη δύναμη αφού επιτυγχάνεται αποδοτικότερη λήψη και αποκατάσταση του οξυγόνου, βελτιωμένη ισορροπία και συντομότερη επαναφορά του σώματος από τραυματισμούς.
      
Ο συγκεκριμένος τρόπος ίασης είναι γνωστός στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική ως Qi. Από την άλλη το πυριτικό υλικό wristband με το οποίο είναι κατασκευασμένο το βραχιόλι, είναι σε απόλυτη αρμονία με τις γραμμές του βελονισμού και του πιεσο-βελονισμού.
Τα οφέλη της τεχνολογίας POWER BALANCE απολαμβάνουν όχι μόνο επαγγελματίες αθλητές, προπονητές και εκπαιδευτές αλλά και εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..