Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 29.3.11



ΙΧΘΥΣ
Εφαρμόσετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αλλά και στα έξοδα σας. Διώξτε κάθε αρνητική σκέψη και δείτε τα πράγματα αισιόδοξα. Αυξημένες θα είναι οι υποχρεώσεις που θα έχετε. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σε ο, τι και να κάνετε. Στην εργασία σας θα μπορέσετε να κλείσετε πολύ καλές συμφωνίες. Φροντίστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί και κάντε πράγματα που θα ενισχύσουν τα έσοδα σας.
ΚΡΙΟΣ
Με τους σωστούς χειρισμούς θα πετύχετε σήμερα όλα όσα ονειρεύεστε. Σκεφτείτε μερικά πράγματα για το μέλλον σας και μην κάνετε πράγματα που σας αγχώνουν. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με επιφυλακτικότητα, γιατί μπορεί να μην είναι συμφέρουσες για εσάς. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.





ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα τελευταία θέλετε να διευθετήσετε κάποιες επαγγελματικές σας εκκρεμότητες αλλά με επεισοδιακό τρόπο, γι’ αυτό προσέξτε. Μπορείτε με τους σωστούς χειρισμούς να πετύχετε όλα όσα ονειρεύεστε για το μέλλον σας αποφεύγοντας να κάνετε πράγματα που θα σας επηρεάσουν αρνητικά. Τα θετικά σας συναισθήματα θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο καλές με τους άλλους.





ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια προβλήματα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανόν να κάνουν ξανά την εμφάνιση τους. Ο τρόπος σκέψης σας γίνεται πιο θετικός και βελτιώνονται οι σχέσεις που είχαν κλονιστεί στο παρελθόν. Οι γνωριμίες που θα κάνετε σήμερα, θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις και σκεφτείτε πολύ καλά κάποια πράγματα συζητώντας με δικά σας άτομα. Οι σχέσεις σας γίνονται βαθύτερες και αποκτούν περισσότερο νόημα.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας ανοιχτά στον σύντροφο σας. Θα έχετε τώρα σκοπό στη ζωή σας και θα συνειδητοποιήσετε τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητας σας. Η επιθυμία σας για ευχαρίστηση μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τις διαθέσεις των άλλων. Εκμεταλλευτείτε την βοήθεια που θα σας προσφέρουν οι άλλοι σήμερα. Νέες γνωριμίες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές σας επιφυλάσσει η μέρα σήμερα.





ΛΕΩΝ
Εκφραστείτε ελεύθερα και θα βρείτε απαντήσεις σε πράγματα που σας δυσκόλευαν και σας άγχωναν. Θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής τώρα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που σας έχουν κουράσει ψυχικά γι’ αυτό βάλτε τα όλα στην άκρη. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην αρνηθείτε μία νέα γνωριμία που θα προκύψει ξαφνικά. Τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση γι΄ αυτό περιορίστε τα έξοδα σας.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Να είστε ειλικρινείς και ανοιχτοί προς τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν και κυρίως με τους φίλους σας. Μιλήστε για τους προβληματισμούς σας και αποκαλύψτε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε κάποια πράγματα, γιατί είναι πιθανόν να εξαπατηθείτε από τους άλλους. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις κάτω από δυσάρεστες συνθήκες και θα έχετε υπερβολική ευαισθησία. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν έντονα.





ΖΥΓΟΣ
Τα αισθηματικά σας θα πάνε καλύτερα αν αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα με διπλωματία για να τα διευθετήσετε. Η υπερδιέγερση που έχετε έχει επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σας αλλά και το σώμα σας. Με την αυξημένη γοητεία σας θα μπορέσετε να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Θα ξεκαθαρίσετε με ορισμένες διαδικασίες σε σχέση με οικονομικά θέματα και θα ξεμπερδέψετε με το παρελθόν σας.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν σκεφτείτε μερικά πράγματα με σοβαρότητα θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη κάποια πράγματα. Θα εξυπηρετήσετε κάποιους ανθρώπους κι αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για σας αυτόν τον καιρό. Θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε κάποιες υποθέσεις που σας απασχολούν. Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας θα σας απασχολήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα για να καλύψτε ο, τι υποχρεώσεις έχετε.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες αναμνήσεις από την ζωή σας φαίνεται πως θα σας δημιουργήσουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Θα νιώθετε έντονη την επιθυμία να αποκαταστήσετε μια σχέση με ένα άτομο που είχατε πρόβλημα στο παρελθόν. Ό, τι γίνεται αυτή την περίοδο θα είναι για το καλό σας και θα σας προσφέρει ικανοποίηση. Θα υπάρξουν εκπλήξεις και χαρούμενες επικοινωνίες τώρα στα αισθηματικά σας. Κάποια άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας είναι αντίθετοι με τις αποφάσεις σας τώρα.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες διαφορές απόψεων με τους άλλους θα σας οδηγήσουν στην αποξένωση.
Θα διακριθείτε στα επαγγελματικά σας και θα κάνετε κινήσεις που θα είναι υπέρ σας.
Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα γι’ αυτό κινηθείτε με διαλλακτικότητα. Θα γίνουν κάποιες αλλαγές που δεν τις περιμένετε αλλά δεν πρέπει να σας τρομάζουν. Οικονομικά ανοίγματα σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο. Σύντομα όμως θα παρουσιαστούν ευνοϊκές ευκαιρίες παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις που θα έχετε.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα νιώσετε σιγουριά στην αισθηματική σας ζωή. Τα οικονομικά σας δεν σας ευχαριστούν αυτή την περίοδο γιατί έχετε πολλά έξοδα. Οι σκέψεις σας είναι γεμάτες ένταση και έχετε την τάση να παθιάζεστε και να γίνεστε απόλυτοι. Είστε ικανοί να επικοινωνείτε μεθοδικά τώρα κι αυτό θα σας βοηθήσει στο να πάρετε αποφάσεις ζωτικής σημασίας σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθείτε να τα κάνετε όλα τέλεια και τελικά καταφέρνετε να αγχωθείτε και να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..