Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κολλοσός και....τελικό!!!!!!!

 
Ήταν παντού....
Ο αρχηγός της την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στον τελικό...
Εκεί όπου θα συναντήσει τον Ατρόμητο την 30η Απριλίου στην φυσική έδρα της.Ο Π.Α.Ο.Κ. και η καυτή Τούμπα δεν στάθηκε ικανό εμπόδιο για την Ένωση που πήρε αυτό που ήθελε με σκόρερ τον Τραιανό Δέλλα στο 48'.
Βέβαια δεν μπορεί να περάσει στα ''ψιλά'' η μπούκα πολλών ανεγκέφαλων στο 88' λεπτό, γεγονός που επισκίασε τον δε΄υτερο ημιτελικό.

Δείτε την ροή του αγώνα.

89': Διακοπή στο παιχνίδι, λόγω εισβολής οπαδών του ΠΑΟΚ πίσω από την εστία του Σάχα. Αποχώρησαν οι δύο ομάδες. Επίθεση στους παίκτες της Ενώσης, αλλά και σε τηλεοπτικό συνεργείο.

87': Πιεστικός, αλλά χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει φάσεις ο ΠΑΟΚ.

86' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Γκερέιρο, για δυνατό τάκλιν.

82' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Καφές πέρασε στη θέση του Μάκου.

79' - Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ.: Ο Φωτάκης στη θέση του κουρασμένου Βιεϊρίνια.

78' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Δυνατό μαρκάρισμα του Μάκου στο χώρο του κέντρου.

76' - Κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ: Ο Βιτόλο έκανε φράγμα στον Γκερέιρο.

72' - Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Στη θέση του Σνάουτσνερ περνάει ο Τσουκαλάς.

70' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Λαγός, για δυνατό μαρκάρισμα στον Βιεϊρίνια.

68' - Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ: Ο Κουτσιανικούλης αντικαθιστά τον Ίβιτς.

67' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Στη θέση του Λυμπερόπουλου περνάει ο Γκερέιρο.

64' - Κίτρινη κάρτα για τον ΠΑΟΚ: Τη βλέπει ο Μουσλίμοβιτς, που διαμαρτυρήθηκε έντονα πως... έπρεπε να την αντικρίσει (για δεύτερη φορά) ο Λυμπερόπουλος, σε μια φάση που -λανθασμένα πάντως- δόθηκε χέρι στον Μεσσήνιο επιθετικό.

59': Μετά από τετράλεπτη διακοπή, το παιχνίδι ξαναρχίζει.

55': Νέα διακοπή στο παιχνίδι, όταν ένα καπνογόνο που έπεσε από την εξέδρα προσγειώθηκε στην πλάτη του Σάχα -καίγοντας, μάλιστα, ελαφρά τη φανέλα του! Αφότου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον πεσμένο Αργεντινό, εκείνος σηκώθηκε και φαίνεται ότι θα συνεχίσει.

Ο διαιτητής Μάνταλος κάλεσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και φάνηκε από την κάμερα να τους λέει, πως αν ξαναγίνει το οτιδήποτε, θα διακόψει οριστικά το παιχνίδι.

52': Ο Μουσλίμοβιτς βγάζει σε καλή θέση τον Βιεϊρίνια από αριστερά, αλλά το σουτ που κάνει εκείνος είναι "άψυχο" και καταλήγει στην αγκαλιά του Σάχα.

48' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Σκόκο εκτέλεσε φαλτσαριστά ένα φάουλ από τον άξονα και ο Δέλλας -που πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας- την έστειλε με δύσκολη κεφαλιά-ψαράκι στα δίχτυα!

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

40': Απαντά στις ευκαιρίες η ΑΕΚ! Σε ωραία σέντρα του Μπλάνκο από δεξιά, ο Σκόκο πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι!

39' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Την αντικρίζει ο Σκόκο, που πήγε δυνατά πάνω στον Τσιρίλο, σε μια διεκδίκηση στη γραμμή του άουτ!

38': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Μετά από φοβερή κάθετη μπαλιά του Γκαρσία "στην πλάτη" της άμυνας της ΑΕΚ, ο Ίβιτς βγαίνει τετ α τετ με τον Σάχα, αλλά πλασάρει απελπιστικά άουτ από δεξιά.

32' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Καράμπελα δεν του επιτρέπει τελικά να συνεχίσει. Στη θέση του περνάει ο Λαγός.

29': Πρώτο σουτ στο παιχνίδι! Το κάνει ο Λυμπερόπουλος έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα -αφού κοντράρει- καταλήγει στην αγκαλιά του Κρέσιτς.

25': Κακό παιχνίδι μέχρι τώρα στην Τούμπα. Η επιφυλακτικότητα των δύο ομάδων δεν έχει επιτρέψει τη δημιουργία ούτε καν ενός αξιόλογου σουτ προς τις δύο εστίες!

20' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Λυμπερόπουλος, για τον οποίο ο διαιτητής θεωρεί ότι πήγε δυνατά σε μια διεκδίκηση με τον Βιτόλο.

17': Ο Σαλπιγγίδης μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, αλλά το γύρισμα που κάνει -πιεζόμενος από τον Καράμπελα- μπλοκάρεται στη μικρή περιοχή από τον Σάχα.

11': Ο Καράμπελας δείχνει να τραυματίζεται στην προσπάθεια του να κοντράρει με τάκλιν ένα σουτ του Βιεϊρίνια. Ωστόσο, ο Έλληνας μπακ σηκώνεται και (προς το παρόν τουλάχιστον) συνεχίζει το ματς. Ο Λαγός -για κάθε ενδεχόμενο- σηκώθηκε για ζέσταμα.

9': Ξαναρχίζει το ματς.

7': Προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι, αφού τα αντικείμενα που πέφτουν μπροστά από τη θύρα 4 εμποδίζουν τον Σκόκο να εκτελέσει ένα κόρνερ που έχει κερδίσει η ΑΕΚ.

6': Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την ΑΕΚ, πάντως, να δείχνει ανεπηρέαστη προς το παρόν από την εκρηκτική ατμόσφαιρα.

1': Έναρξη του αγώνα



tostaurodromi.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..