Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

«Θα εκπλαγείτε από τα ποσοστά του ΔΗΣΥ»



Αισιόδοξη για το αποτέλεσμα η Ντόρα Μπακογιάννη

«Όποτε και να γίνουν εθνικές εκλογές, θα εκπλαγείτε από τα ποσοστά που θα πάρει η Δημοκρατική Συμμαχία», δήλωσε σήμερα από τον Βόλο, η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση ότι η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες θα έχει καταστροφικές συνέπειες για την χώρα.

Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα πρόωρων εκλογών και σχολιάζοντας το ενδεχόμενο κυβερνήσεων συνεργασίας ανέφερε ότι το αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών, ή των πρόωρων εκλογών, εφόσον ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου το αποφασίσει, θα δώσει και το στίγμα για συνεργασίες ή μη.

Παράλληλα, η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», διέβλεψε ότι οι διαπραγματεύσεις στην Ε.Ε. θα διαρκέσουν και πέραν της κρίσιμης συνόδου κορυφής της 25ης Μαρτίου, προοπτική που θα έχει αρνητικές, όπως είπε, συνέπειες για την ελληνική οικονομία.

Εκτίμησε ακόμη ότι για τους επόμενους 6 μήνες το τραπεζικό σύστημα δεν θα αυξήσει την ρευστότητα στην αγορά.

Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας ότι τα περί «μαγικών λύσεων» για την εξάλειψη του ελλείμματος σε 18 μήνες είναι εκτός πραγματικότητας και ότι πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον λαό και «να μην λειτουργούμε με τέτοιες λογικές».

Υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι για να βγει η Ελλάδα από την κρίση θα πρέπει να διορθώσει τον «κακό της εαυτό», προτάσσοντας θέμα καταργήσεων στον «τεράστιο δημόσιο τομέα» όπως είπε και υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν συγκρούστηκε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά κατέφυγε σε περικοπές μισθών και φορολόγηση του ιδιωτικού τομέα που προκάλεσε ασφυξία.

Τάχθηκε κατά του φορολογικού νομοσχεδίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα επιβάλλεται μέχρι και ποινή 20 ετών, δηλαδή όσα και στον Κουφοντίνα που σκότωσε τον Μπακογιάννη, χαρακτηρίζοντας το όλο θέμα «παραλογισμό».

Η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» σχολίασε και την απώλεια των «Μεσογειακών Αγώνων» για την Ελλάδα και το δίπολο Βόλου-Λάρισας, που είχαν εξασφαλίσει την διοργάνωσή τους, αναφέροντας ότι «η Κυβέρνηση είπε ψέματα, ενέπαιξε τους διοργανωτές και το χειρότερο ξευτέλισε την χώρα», ενώ άφησε να διαφανεί, ότι έχει πολλές αμφιβολίες κατά πόσο το ποσό που ζητάει η Θεσσαλία από την Κυβέρνηση, στα επίπεδα των κονδυλίων που ήταν να διατεθούν για τους αγώνες, ως αντισταθμιστικά οφέλη, θα δοθεί τελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..