Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 26 Aπριλίου 2011




ΚΡΙΟΣ

Θα συναντήσετε σήμερα αντίξοες καταστάσεις και θα σας είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε σ’ αυτές. Θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα μέσα στο περιβάλλον στο οποίο κινείστε. Μην παρασύρεστε από πρόσκαιρους ενθουσιασμούς. Κάποια προβλήματα που σας απασχολούν θα βρείτε ένα τρόπο να τα περιορίσετε και εν μέρει να τα λύσετε. Όσοι είστε μόνοι, θα έρθει στη ζωή σας ένας συγκλονιστικός έρωτας.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα πάρετε αποφάσεις αν έχετε σχέση ενώ εξομαλύνετε η επικοινωνία με τον σύντροφο σας. Ζητήματα που σας πίεζαν θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε με την εξυπνάδα σας και την υπομονή σας κάνοντας τους κατάλληλους χειρισμούς. Θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε τα επαγγελματικά όνειρα σας και θα έχετε την απαραίτητη ενεργητικότητα για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Οικονομικά θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα βρείτε τις σωστές λύσεις.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες σας κινήσεις θα στεφθούν με επιτυχία. Θα προσηλωθείτε στην προώθηση της καριέρας σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Προσπαθήστε να μπείτε στην θέση των άλλων για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε. Προσέξτε κάποια άτομα στην ζωή σας γιατί τώρα εύκολα μπορεί να τα εξιδανικεύσετε και να εξαπατηθείτε. Ο τομέας των αισθηματικών σας θα κινηθεί σε καλό επίπεδο καθώς θα αρχίσετε να βάζετε κοινούς στόχους με τον σύντροφο σας κάνοντας σχέδια μαζί.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οργανωθείτε καλύτερα και προσπαθήστε να αποφύγετε εξαπατήσεις και εντάσεις που πιθανόν να σας προκύψουν. Θα μπορέσετε να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας και θα κάνετε μια νέα αρχή. Προσέξτε τον εαυτό σας και αναζητήστε τρόπους για να μπορέσετε να είστε μέσα σας καλύτερα. Προσέξτε τι λέτε και τι υπογράφετε και πρέπει να έχετε μεγαλύτερη παρατηρητικότητα για να μην κάνετε λάθη. Προσέξτε τα έξοδα σας και βάλτε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες μέρες.





ΛΕΩΝ
Θα αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα. Απελευθερωθείτε από ό, τι σας καταπίεζε και σας δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες. Ο τρόπος προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων, όπως και η συμπεριφορά που θα επιδείξετε θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων. Στα οικονομικά σας θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα που θα σας αναστατώσουν αλλά αν έχετε χειρισθεί σωστά τα πράγματα θα μπορέσετε να τα καλύψετε.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα κάνετε ριζικές θετικές αλλαγές και θα ευνοηθείτε. Θα πετύχετε τις φιλοδοξίες σας και θα προβάλετε τις σταθερές απόψεις σας. Οι συζητήσεις για την προώθηση των εργασιακών σας σχεδίων θα είναι πολλές και δεν θα πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί. Η αισιοδοξία που θα έχετε θα σας ανοίξει το δρόμο για την επιτυχία. Θα αξιοποιήσετε τις έμφυτες ικανότητες σας και θα σας ανοίξουν νέοι ορίζοντες στην ζωή σας.





ΖΥΓΟΣ
Οι δημιουργικές σας ιδέες θα υλοποιηθούν και θα πάψετε να έχετε ανασφάλειες. Θα υπάρξει μια περίοδος διενέξεων με κάποια άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στον εργασιακό σας χώρο και αποφύγετε τις εντάσεις για να μην έρθετε σε σύγκρουση με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας. Ξεκινήστε τις απαραίτητες αλλαγές στην δουλειά σας ώστε να δημιουργήσετε νέα πλάνα. Τώρα θα αυξήσετε τα έσοδα σας.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μην διστάσετε να πάρετε την απόφαση να διώξετε από την ζωή σας κάποια άτομα που σας ταλαιπωρούν. Θα υπάρξει εργασιακό παρασκήνιο και θα πρέπει να χειριστείτε με ψυχραιμία τα κακόβουλα σχόλια που θα ακούσετε. Σας ανοίγονται νέες επαγγελματικές προοπτικές και τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια πράγματα στο περιβάλλον σας και στις σχέσεις σας. Θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σας.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε νέες προσοδοφόρες συμφωνίες. Σχέδια που αφορούν το μέλλον σας και κάποιες αλλαγές θα σας ωφελήσουν πολύ. Θα διεκπεραιώσετε υποθέσεις του παρελθόντος που έχετε αμελήσει και πρέπει άμεσα να βρείτε την λύση τους. Αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις και τις τελεσίδικες αποφάσεις. Κατάλληλο είναι το διάστημα αυτό για να επιχειρήσετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε από καιρό δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό σας.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποιες αλλαγές που θα κάνετε στα επαγγελματικά σας θα σας απασχολήσουν αλλά μην πάρετε αποφάσεις τώρα. Κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας θα σας κάνουν να μετριάστε τις σπατάλες σας. Κινηθείτε κατάλληλα και η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα έχετε αναγνώριση και οικονομική άνοδο στην καριέρα σας. Κάποιες στιγμές θα έχετε άσχημη διάθεση και θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην κάνετε πράγματα που μπορούν να σας κουράσουν. Η γρήγορη σκέψη σας θα σας βοηθήσει σε σωστές αποφάσεις και κινήσεις στα επαγγελματικά σας. Τώρα θα μπορείτε να σχηματίσετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για ό, τι σας απασχολεί. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και προχωρήστε μπροστά αφού κανείς δεν μπορεί να σας βλάψει. Όσον αφορά τα οικονομικά σας καλύτερα θα είναι να αποφύγετε να δανειστείτε γιατί δεν θα μπορέσετε αργότερα να ανταπεξέλθετε.





ΙΧΘΥΣ
Οι επαγγελματικές και οικονομικές σας υποθέσεις αρχίζουν να παρουσιάζουν άνοδο και βελτιώσεις. Θα κάνετε νέες εργασιακές συμφωνίες που θα πάνε πολύ καλά μακροπρόθεσμα. Δρομολογείστε με σοβαρότητα νέους στόχους και αλλαγές που θα σας αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Θα καταφέρετε να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που επικρατεί στην ζωή σας και θα αντιμετωπίσετε τους ανταγωνιστές σας. Τολμήστε να κάνετε αλλαγές που θα περιορίσουν το άγχος σας.

kainourgio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..