Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 29 Aπριλίου 2011



ΚΡΙΟΣ

Θα κάνετε σήμερα συζητήσεις και συναντήσεις με πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη εξέλιξη σας στον επαγγελματικό τομέα. Η τύχη θα σας χαμογελάσει και θα σας δοθεί η ευκαιρία να προωθήσετε τα σχέδια σας με σταθερή πρόοδο και μελλοντική θετική εξέλιξη. Θα έχετε πολλές χαρούμενες εκπλήξεις και σημαντικές αλλαγές τόσο στην οικογενειακή όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Χαρούμενα γεγονότα, κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες θα εξελιχτούν θετικά για σας.




ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε εντάσεις και έντονο εκνευρισμό με τους συνεργάτες σας στον επαγγελματικό σας τομέα εξαιτίας κάποιων καθυστερήσεων. Θα ξεκαθαρίσετε από κάποιες καταστάσεις που δεν σας αξίζουν. Κάποιες αλλαγές που θα γίνουν σε μία προβληματική σχέση ή συνεργασία θα είναι προς όφελος σας. Ετοιμαστείτε για καινούργιες αλλαγές στην ζωή σας ενώ θα αφήσετε πίσω τις απογοητεύσεις και τα προβλήματα.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Λόγω των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσετε θα νιώθετε ότι πιέζεστε και αυτό θα σας προκαλεί άγχος. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αποφεύγοντας τις προστριβές με τους συνεργάτες σας. Οι δυσκολίες και η πίεση θα περάσουν και θα ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν οριστικά προς όφελος σας. Θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις και επαγγελματικές συμφωνίες με μελλοντικές θετικές απολαβές προς όφελος σας.





ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες εφαρμόζοντας και αξιοποιώντας όσα έχετε μάθει στο παρελθόν. Υπάρχει ο κίνδυνος να ξεσπάσουν εντάσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Θα βελτιωθεί αισθητά ο τομέας της οικονομικής και επαγγελματικής σας εξέλιξης και θα έχετε σημαντική πρόοδο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία που θα σας κάνει χαρούμενους. Φανείτε συνεπείς στις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε, αν και η έλλειψη χρημάτων σας αγχώνει.





ΛΕΩΝ
Τα συναισθήματα του συντρόφου σας θα σας συγκινήσουν. Ο έντονος συναισθηματισμός θα σας παρασύρει μακριά από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Κάποια πράγματα θα μπουν σε τακτοποίηση και κάποια προβληματική κατάσταση θα λήξει οριστικά. Τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά για σας παρ’ όλο που οι υποχρεώσεις στην εργασία σας θα είναι αυξημένες και θα είστε πολύ κουρασμένοι ψυχικά και σωματικά.





ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ξεχωρίστε με προσοχή τις όποιες ευκαιρίες παρουσιαστούν και αξιοποιήστε τις. Ευνοούνται τώρα κάποιες συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις καθώς και αποδοτικές συμφωνίες στα επαγγελματικά σας που θα αυξήσουν τα εισοδήματα σας. Θα νιώσετε αρκετά δυνατοί και ολοκληρωμένοι όσον αναφορά την ερωτική και επαγγελματική σας ζωή. Θα χαρείτε ανεπανάληπτες ερωτικές στιγμές και όσοι είστε μόνοι θα ξεκινήσετε μια σχέση που θα σας χαρίσει χαρά και ευτυχία.





ΖΥΓΟΣ
Όσοι είστε μόνοι θα βρείτε εντελώς ξαφνικά κάποιο άτομο βρίσκοντας επιτέλους την απόλυτη ευτυχία. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει μια ριζική αλλαγή προς όφελος σας. Ευνοούνται οι έντονες κοινωνικές συναναστροφές και δραστηριότητες. Θα σας γίνει κάποια πρόταση που θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Η σχέση σας με κάποια άτομα θα γίνει πιο ευχάριστη με ουσιαστική αλληλοκατανόηση και συμπαράσταση.





ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα κλείσετε μια συμφωνία με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που θα συμβάλει θετικά στην εξέλιξη της μελλοντικής σας καριέρας. Θα αποζημιωθείτε για τους κόπους και τους στόχους που είχατε δρομολογήσει. Απροσδόκητες αλλαγές σας επιφυλάσσονται τις οποίες πρέπει να δεχτείτε με σύνεση και θα γίνουν τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα της ζωής σας. Όσοι είστε μόνοι θα κάνετε νέες γνωριμίες με γερές και μακροπρόθεσμες βάσεις.





ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αλλαγές που θα σημειωθούν θα προάγουν την επαγγελματική σας καριέρα. Κάποιες προτάσεις που θα σας γίνουν θα είναι πολύ ευνοϊκές για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι. Κάποιες συζητήσεις και συμφωνίες θα συμβάλουν σημαντικά στην επαγγελματική σας επιτυχία. Θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις και θα ξεκαθαρίσετε κάποιες σχέσεις που είναι προβληματικές στην ζωή σας τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.





ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο σύντροφος σας θα τονώσει το πάθος και την αισιοδοξία σας. Θα σταθεροποιήσετε την σχέση σας και θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας. Προγραμματίστε νέα ξεκινήματα και διατηρήστε καλές σχέσεις με τους άλλους αποφεύγοντας τις εντάσεις για να πετύχετε μελλοντική άνοδο και επαγγελματική καταξίωση. Θα υπάρξει αξιοσημείωτη βελτίωση των οικονομικών σας. Για τους αδέσμευτους κάποιο καινούργιο άτομο θα μπει στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά.





ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσοι είστε μόνοι θα επενδύσετε σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα νιώσετε. Θα υπάρξουν δημιουργικές εξελίξεις που θα αναβαθμίσουν την κοινωνική σας υπόσταση και θέση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα που θα σας φέρουν πρόοδο. Κάποιες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν προς όφελος σας. Νέες γνωριμίες θα κάνουν την ατμόσφαιρα χαρούμενη και διεγερτική.





ΙΧΘΥΣ
Μία καινούργια αισθηματική ιστορία που θα σας παρουσιαστεί θα είναι ενδιαφέρουσα και θα σας γεμίσει με συναισθήματα χαράς. Θα βιώσετε ένα ευχάριστο γεγονός που θα αλλάξει κάποια πράγματα στην ζωή σας. Θα ξεκαθαρίσετε οριστικά θέματα του παρελθόντος και οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν θα σας κάνουν να δείτε καλύτερα τα πράγματα στη σχέση με τον σύντροφο σας. Θα αποκτήσετε γνωριμίες με κάποια άτομα που θα σταθούν συμπαραστάτες σας.
 kainourgio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..