Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Στο Νοσοκομεό ο Ν. Κουρκούλης


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες το βράδυ ο τραγουδιστής Νίκος Κουρκούλης. Ο καλλιτέχνης διακομίστηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σήμερα θα υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση στον δεξιό ώμο του.
Ο δημοφιλής τραγουδιστής.... εδώ και δύο εβδομάδες ταλαιπωρείται από φριχτούς πόνους στον ώμο, το χέρι και τον αυχένα. Γι’ αυτόν τον λόγο τις δύο τελευταίες εβδομάδες στο κέντρο όπου εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη έβγαινε μόνο μία φορά σε ένα ενιαίο μεγάλο πρόγραμμα και το κενό του προγράμματος καλούνταν να συμπληρώσουν η Κέλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης ερμηνεύοντας περισσότερα τραγούδια.

Ο Νίκος Κουρκούλης πίστεψε αρχικά πως οι πόνοι προέρχονταν από μια απλή ψύξη και δεν έδωσε τόσο σημασία. Οι πόνοι όμως συνεχίζονταν και κάποια στιγμή έγιναν αφόρητοι. Χθες το μεσημέρι η σύζυγός του Κέλυ Κελεκίδου αποφάσισε να τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ψύξη, αλλά ισχυρή κάκωση στο νεύρο, στον δεξιό ώμο, που του προκαλούσε τους φριχτούς πόνους σε όλη την περιοχή γύρω από τον αυχένα. Οι γιατροί ενημέρωσαν ότι ο τραγουδιστής έπρεπε να μπει αμέσως στο χειρουργείο. Στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Κέλυ Κελεκίδου, μιας και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα υγείας και με ιστορικό.

Το πρόβλημα της υγείας του τραγουδιστή, όπως είναι φυσιολογικό, τον ανάγκασε να ακυρώσει κάποιες εμφανίσεις του. Αύριο δεν θα εμφανιστεί στο «Vila Mercedes» της Πάτρας, όπως ήταν προγραμματισμένο, συναυλία η οποία μεταφέρθηκε για μετά το Πάσχα.

Οσον αφορά δε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακόμα δεν είναι γνωστό αν το Σάββατο, που είναι και η τελευταία μέρα του προγράμματος, θα είναι σε θέση να εμφανιστεί στη σκηνή, αφού όλα θα εξαρτηθούν από την εξέλιξη της υγείας του.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..