Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ζώδια 21-27.11.2011



Αυτή την εβδομάδα θα εστιάσετε την προσοχή σας στο να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας συνθήκες. Θα ασχοληθείτε με οποιαδήποτε εκκρεμότητα σχετικά με το σπίτι σας ενώ η εργασία σας θα αναλώσει τον περισσότερο χρόνο σας παρά η προσωπική σας ζωή. Προσεγγίστε κάποια άτομα καθώς αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα. Η επανεξέταση και η αξιολόγηση των ικανοτήτων και των σχεδίων σας είναι απαραίτητο να γίνει τώρα. Εμπιστευθείτε τις ικανότητες σας και μην εξαρτάστε από τους υφισταμένους σας. Αυτή την εβδομάδα θα επανεξετάσετε πώς να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Πιθανόν να έχετε κέρδη μέσω του συζύγου ή του συντρόφου σας. Δεν είναι μια καλή στιγμή για να ρισκάρετε να επενδύσετε χρήματα σε μετοχές ή σε κερδοσκοπία.
Η αισθηματική σας ζωή θα κυλήσει ομαλά, αν και κάποιες φορές μπορεί να μην αισθάνεστε και τόσο καλά με την παρούσα κατάσταση και να έρθετε σε σύγκρουση με τους αγαπημένους σας. Θα έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε με τον σύντροφο σας, αλλά μπορεί να μην απολαμβάνετε κάποια πράγματα εξαιτίας της κακής σας διάθεσης ή άλλων σημαντικών υποχρεώσεων σας, όπως η εργασία σας. Αποφύγετε να είστε παρορμητικοί και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, αν πρόκειται για νέες σχέσεις. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και αξιολογήστε τα συναισθήματα του άλλου προσώπου πρώτα. Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για να βελτιωθεί η αισθηματική σας ζωή τώρα.
 TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Αυτή την εβδομάδα θα είστε απασχολημένοι στη διαχείριση της εργασίας σας. Θα έχετε ανησυχία όσον αφορά την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας. Κάποια μεταβολή των συνθηκών και των διαθέσεων των ανωτέρων σας θα σας δημιουργήσει σύγχυση. Μην βασίζεστε στους συναδέλφους ή στους υφισταμένους σας. Κάποια αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα των εργασιών ή των μεθόδων είναι απαραίτητη για να κρατήσετε τον ρυθμό. Μπορεί επίσης να υπάρξει αλλαγή στόχου ή και δράσης σε κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Αφήστε κάποιες αλλαγές για την τελευταία στιγμή οι οποίες θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον ή ακόμα να ασχοληθείτε με το σπίτι σας ή με οικογενειακές δραστηριότητες.
Από οικονομική άποψη, αυτή είναι μια εβδομάδα που θα οργανώσετε τα κεφαλαία σας. Θα πρέπει να πάτε σιγά-σιγά, καθώς η κατάσταση δεν είναι και τόσο σταθερή όσο νομίζετε. Δεν είναι μια καλή στιγμή να υπογράψετε νέες συμφωνίες ή να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή να επενδύσετε χρήματα. Η αγορά ακριβών αντικείμενων ή τα αλόγιστα έξοδα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται. Ωστόσο, τα αισθηματικά σας θα είναι στα καλύτερα τους καθώς τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και θα εκφράσετε τον έρωτα σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Είναι μια καλή στιγμή να αποσαφηνίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα υπήρχε στο παρελθόν. Οι δεσμοί αγάπης θα είναι ισχυρότεροι τώρα, ενώ η οικειότητα θα γίνει βαθύτερη και ο σύντροφος σας θα είναι φιλικότερος απέναντι σας.
 
Αυτή την εβδομάδα ενεργοποιείται η δημιουργικότητα και ο μαγνητισμός σας πάρα πολύ. Τονίζεται η δημιουργική σας έκφραση και θα είστε παιχνιδιάρικοι και διασκεδαστικοί. Θα έχετε ανάγκη για έγκριση από τους άλλους, που απορρέει από την ευχαρίστηση που λαμβάνετε από τον αντίκτυπο που έχει η δημιουργικότητα σας στον κόσμο γύρω σας. Αυτή είναι μια παθιασμένη στιγμή για σας, και αν αισθάνεστε καλά με τον εαυτό σας, θα εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και θα είστε πιο εκφραστικοί τώρα. Αν είστε μόνοι, τότε με την βελτίωση της εμφάνισης σας, θα τραβήξετε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Για όσους είστε δεσμευμένοι, είναι καιρός να βελτιώσετε την σχέση σας καθώς οι ερωτικές σας επιθυμίες και τα πάθη σας θα είναι υψηλά. Τώρα χρειάζεστε αγάπη και βαθιά αισθήματα. Ο μαγνητισμός σας θα είναι εντυπωσιακός.
Στην εργασία σας, μπορεί να αισθανθείτε κάπως νωχελικοί. Προσέξτε τι σας λένε οι άλλοι γιατί μπορεί να διαστρεβλώσετε τα λόγια τους. Αποφύγετε την υπογραφή οποιασδήποτε νέας συμφωνίας καθώς θα υπάρξει σύγχυση ή εξαπάτηση καθώς επίσης και κάθε ομαδική εργασία. Γενικά, θα είστε ανήσυχοι και ανυπόμονοι. Σε οικονομικό επίπεδο, θα επιδιώξετε να πολλαπλασιάσετε τα χρήματα σας γρήγορα. Μην κάνετε οποιοδήποτε βήμα προς νέες επενδύσεις, καθώς μπορεί να επιφέρει απώλεια. Ό, τι κάνετε τώρα για την αύξηση των οικονομικών σας θα πρέπει να βασίζεται σε λογική κρίση γιατί μόνο τότε θα έχετε ευεργετικά αποτελέσματα. Μην ξεχάσετε να επικεντρωθείτε στην πραγματικότητα πρώτα.
 
Μια πολυάσχολη εβδομάδα θα είναι αυτή για σας και θα εστιαστείτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτή είναι μια χρονική περίοδος όχι μόνο να ακούσετε την φωνή της ψυχής και του μυαλού σας, αλλά για να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εξερευνήσετε κάποια πράγματα και πρόσωπα αλλά και να αναπτύξετε μια αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας. Οι δραστηριότητες σε σχέση με το σπίτι σας θα είναι πολλές. Αυτή είναι μια στιγμή όπου η ευαισθησία σας θα είναι αυξημένη και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας. Θα δώσετε και θα πάρετε υποστήριξη από τους άλλους.
Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σας ακμάζει αυτή την εβδομάδα καθώς διευρύνετε ο μαγνητισμός σας. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να έρθει το άτομο που επιθυμείτε πιο κοντά σας ή να κάνετε μια νέα σχέση. Ωστόσο, εάν είστε δεσμευμένοι, μπορεί να αισθανθείτε κάποια ανησυχία καθώς, απρόσμενα συμβάντα μπορούν να σας κάνουν σκεφτικούς. Είτε εσείς ή ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεστε ότι πνίγεστε στη σχέση, γι’ αυτό είναι αναγκαίο να δώσετε λίγο χώρο ο ένας στον άλλο. Εάν δεν αισθάνεστε ευτυχισμένοι, μπορείτε τώρα να κάνετε μια ανοικτή συζήτηση με τον σύντροφο σας. Στη δουλειά σας, θα αισθάνεστε κάπως παρορμητικοί και ανήσυχοι. Τα πράγματα δεν θα πάνε πάντα όπως εσείς θέλετε. Απροσδόκητα γεγονότα μπορεί να χρειάζονται την άμεση προσοχή σας. Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστείτε με τους άλλους ανθρώπους γύρω σας.
 
Αυτή την εβδομάδα αυξάνεται η ευαισθησία σας και θα έχετε μια τάση για υλισμό και ασφάλεια καθώς επιδιώκετε να πατάτε σε στέρεο έδαφος που προσπαθείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση στη δουλειά σας, τότε είναι καιρός να αναζητήσετε μια καλύτερη ευκαιρία. Αυτή είναι η στιγμή για να αρχίσετε κάτι νέο και να οργανώσετε την καριέρα σας, ώστε να καταστεί πιο σταθερή και αποδοτική. Τα οικονομικά σας χρειάζονται την προσοχή σας. Μπορεί να μην χειριστείτε καλά τα οικονομικά σας θέματα πράγμα το οποίο θα σας οδηγήσει σε απρόσεκτες δαπάνες ή αν μοιράζεστε με κάποιον χρήματα, τότε θα πρέπει να προσέξετε, καθώς καραδοκεί εξαπάτηση. Δεν είναι μια καλή περίοδος για να επενδύσετε χρήματα σε οποιαδήποτε μορφή.
Δεν θα έχετε την διάθεση για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, αν υπάρχουν διαφορές ήδη από πριν. Θα είστε στοχαστικοί και θα αναλύετε βαθιά τα πράγματα πράγμα το οποίο μερικές φορές μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματική κατάθλιψη. Ωστόσο, αυτό δεν θα διαρκέσει για πολύ. Είναι επίσης πιθανό να σκέφτεστε πολύ αλλά η πραγματικότητα μπορεί να διαφέρει από αυτό που νομίζετε. Με λίγα λόγια, τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα όσο νομίζετε. Είναι μια καλή στιγμή για την δημιουργία νέων σχέσεων και κοινωνικών επαφών. Αποφύγετε τις συζητήσεις για παρελθόντα γεγονότα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στους γύρω σας. Χαλαρώστε και αποδεχθείτε τα πράγματα ως έχουν καθώς δύσκολα θα καταφέρετε να αλλάξετε κάτι τώρα.
 
Αυτή την εβδομάδα ενεργοποιούνται οι ικανότητες επικοινωνίας σας, η μάθηση, και γενικά οι πολλές κοινωνικές επαφές θα σας κάνουν να είστε περισσότερο απασχολημένοι. Αυτή είναι μια ευνοϊκή στιγμή για να μάθετε κάτι νέο, να φροντίσετε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής σας ζωής, και να αναπτύξετε μια διανοητική επαφή με τους άλλους. Είναι μια στιγμή που θα έχετε μεγαλύτερη επίγνωση για ό, τι συμβαίνει γύρω σας καθώς θα είστε σε αυξημένη εγρήγορση. Θα αναλάβετε νέα καθήκοντα, θα ξεκινήσετε μια νέα πορεία στη ζωή σας και θα φροντίσετε για τις καθημερινές εργασίες σας με την αυξημένη ενέργεια που έχετε. Η πολλή δουλειά δεν θα σας αφήσει καθόλου να χαλαρώσετε. Προσέξτε την υπερκόπωση καθώς οι συναντήσεις και η επικοινωνία με τους άλλους θα είναι αυξημένη.
Είναι κάπως ασταθής περίοδος για τα οικονομικά σας. Η οικονομική διαχείριση δεν θα πάει όπως αναμένετε. Μπορεί να περάσετε κάπως περιορισμένα κάνοντας τον προϋπολογισμό σας στο τέλος. Προσέξτε τις δαπάνες σας, και σκεφτείτε πολύ καλά σχετικά με την ανάληψη ρίσκου σε κάθε κερδοσκοπία. Στα αισθηματικά σας, με την καλή επικοινωνία που θα έχετε, θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας. Η επιθυμία σας για απολαύσεις θα είναι αυξημένη. Σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες προσαρμογές στη σχέση σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των ευθυνών σας και της ανάγκης σας για προσωπική ικανοποίηση. Η σωστή διαχείριση του χρόνου σας είναι το κλειδί της επιτυχίας.
 
Αυτή θα είναι μια πολυάσχολη εβδομάδα, όπου θα νιώθετε ενεργητικοί και ενθουσιώδεις. Στη δουλειά σας, θα δώσετε μεγάλη έμφαση στη προβολή της προσωπικότητας σας, βελτιώνοντας την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και επικεντρώνοντας τις προσπάθειες σας στο να δείξετε το καλύτερο προς τα εμπρός. Έτσι, θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους. Ωστόσο, πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η αυθεντικότητα και η ειλικρίνεια που παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Δεν πρέπει, βέβαια, να αποκαλύψετε όλο τον εαυτό σας στους άλλους, αλλά είναι σημαντικό να έχετε πίστη μέσα σας. Αυτή είναι μια στιγμή που με την δυναμικότητα σας, θα απολαύσετε νέες εμπειρίες.
Οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο τώρα. Θέστε ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους και κάντε λογικά οικονομικά έργα σχεδιασμού. Τώρα θα ανακαλύψετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάπως ανήσυχοι και ανυπόμονοι, καθώς οποιεσδήποτε επιπρόσθετες ευθύνες θα σας κάνουν να αισθανθείτε αναστατωμένοι. Αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί και τόσο την αισθηματική σας ζωή. Καταστάσεις του παρελθόντος, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας κάνουν να σκέφτεστε πολλά. Προσέξτε τις κακίες που άθελα σας μπορεί να βγάλετε στους άλλους. Οι άλλοι δεν θα γνωρίζουν τις σκέψεις σας γι’ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, πράγμα το οποίο θα σας βάλει σε μειονεκτική θέση, και χρησιμοποιήστε πιο διακριτικό τρόπο αποφεύγοντας την συναισθηματική φόρτιση.
 
Αυτή είναι μια εβδομάδα επανεξέτασης προσώπων και καταστάσεων, και θα επιδιώκετε την επαναφόρτιση της φυσικής σας ενέργειας. Θα συνειδητοποιήσετε τώρα τις ανάγκες των άλλων. Αλλά θα υπάρξουν στιγμές που θα επιδιώκετε να μείνετε μόνοι σας και να είστε στο δικό σας καταφύγιο. Θα θέλετε την συναισθηματική ηρεμία σας και θα κάνετε τα πάντα προκειμένου να αισθανθείτε ασφαλείς. Θα ανακαλύψετε εκ νέου τον εαυτό σας και θα αλλάξετε, είτε με μια νέα εμφάνιση είτε με τον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό σας και την παρουσίαση σας στους άλλους.
Στη δουλειά σας, θα έχετε επιτυχίες και θα αισθάνεστε ικανοποιημένοι με την αποδοτικότητα σας και τις ικανότητες σας. Ωστόσο, είναι πιθανό να καταπιαστείτε και να βασιστείτε σε επιπόλαια πράγματα και μπορεί να σπαταλάτε τον χρόνο σας άδικα. Η σωστή διαχείριση του χρόνου σας είναι σημαντική τώρα για σας. Αποφύγετε την ομαδική εργασία ή να αποκαλύψετε τις ιδέες που δεν έχετε επεξεργαστεί ακόμη. Τα οικονομικά σας θα είναι πολλά υποσχόμενα αυτές τις μέρες. Ωστόσο, είναι πιθανό να γίνετε λίγο απρόσεκτοι σχετικά με τον χειρισμό τους, πράγμα το οποίο μπορεί να σας κάνει να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για επενδύσεις. Προσέξτε οποιαδήποτε διαφορά σχετικά με θέματα περιουσιακά ή κληρονομικά. Αποφύγετε την υπογραφή οποιασδήποτε νέας οικονομικής συμφωνίας.
 
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές και θα είστε δημοφιλείς στον κοινωνικό σας περίγυρο. Ευνοούνται η κοινωνική δικτύωση, οι νέες επαφές, οι ομαδικές δραστηριότητες, καθώς και τα εισοδήματα από επιχειρήσεις. Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρώνεται στις νέες επαφές τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχετε εσωτερική ανησυχία και θα έρθετε σε γόνιμη επαφή με τους άλλους. Θα έχετε αυξημένη ευαισθητοποίηση για τους ανθρώπους γύρω σας και δεν θα είστε εγωκεντρικοί καθώς θα έχετε ανάγκη για ασφάλεια. Θα επιδιώκετε να επεκτείνετε τις κοινωνικές σας επαφές κι αυτό θα ενισχύσει τις σχέσεις σας με τους άλλους.
Στη δουλειά σας, θα είστε πολύ ενεργητικοί και θα επιδιώκετε την τελειότητα. Αυτή είναι μια περίοδος εποικοδομητικών επιτευγμάτων. Το κλειδί της επιτυχίας σας είναι να αξιοποιήσετε την ενέργεια σας και να επισημάνετε ό, τι σας κρατά πίσω. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την ικανότητα σας να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και δίνοντας ζωή σε κάτι παλιό. Η δημιουργικότητα σας θα είναι υψηλή. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι καλή αλλά χρειάζεται κάποια προσοχή καθώς θα αισθανθείτε ανήσυχοι και θα θέλετε περισσότερα από τον σύντροφο σας. Μπορεί να είστε περισσότερο στο κόσμο της φαντασίας και όχι στην πραγματικότητα. Εστιαστείτε προς την σωστή κατεύθυνση και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον στη σχέση σας.
 
Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για την σταθερή ροή των οικονομικών σας. Είναι πιθανό να θέλετε να αγοράσετε κάτι για να διακοσμήσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Θα απολαύσετε τώρα οικογενειακή ευτυχία και θα θέλετε να αισθανθείτε άνετα. Στην αισθηματική σας ζωή, αν είστε μόνοι, αυτή η εβδομάδα είναι θετική για την αναζήτηση ενός νέου συντρόφου για εσάς. Αποφύγετε να είστε βιαστικοί, καθώς θα χαλάσετε τα πράγματα και δεν θα προχωρήσουν με τον σωστό τρόπο. Θα έχετε αξιόλογες ευκαιρίες για να γνωρίσετε έναν νέο σύντροφο. Ακόμα κι αν θα είστε στο σπίτι λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, ο χρόνος που θα περάσετε με τους άλλους φαίνεται να είναι πολύ παραγωγικός. Σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι, ο σύντροφος σας θα είναι φιλικός μαζί σας και θα μοιραστείτε τα συναισθήματα σας.
Θα έχετε τώρα αυξημένη ευαισθησία και θα θέσετε νέους στόχους οι οποίοι θα σας επιφέρουν εποικοδομητική πρόοδο. Είναι μια καλή στιγμή για την ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών σχεδίων και στόχων, καθώς και θα έχετε μια αίσθηση ανανέωσης και αναζωογόνησης σε σχέση με τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Θα επικεντρωθείτε να προβάλετε τα στοιχεία της προσωπικότητας σας που θα σας ανεβάσουν κοινωνικά και ως επαγγελματίες. Θα κυριαρχείτε και με την πειθαρχία σας θα εισπράξετε επαίνους. Αυτή είναι μια στιγμή, όπου θα είστε περισσότερο απασχολημένοι με την καριέρα σας και τις ευθύνες σας.
 
Η μαγνητική αύρα που θα εκπέμπετε αυτόν τον μήνα θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την εκτίμηση, την αγάπη και την προσοχή των άλλων. Τα αισθήματα αγάπης, η επιθυμία σας για την ομορφιά, και η ανάγκη σας να είστε δημιουργικοί θα είναι ισχυρές. Θα ομορφύνετε το περιβάλλον σας, και θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην παρουσίαση σας στο κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε κάτι για τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε. Αν είστε μόνοι, τότε μην χάσετε τις ευκαιρίες γύρω σας για να γνωρίσετε έναν νέο σύντροφο. Μπορείτε να βρείτε έναν νέο σύντροφο μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.
Κύριος στόχος σας θα είναι να είστε οικονομικά πιο εξασφαλισμένοι. Οι δαπάνες που έχετε κάνει στο παρελθόν μπορεί να έχουν κλονίσει τον προϋπολογισμό σας και τώρα θα πρέπει να συμπληρώσετε αυτά τα χρήματα. Καλά κέρδη μπορεί να προκύψουν μέσα από ομαδικές δραστηριότητες. Χρήματα που επενδύονται τώρα θα φέρουν καλή απόδοση στο μέλλον. Στη δουλειά σας, η φαντασία σας θα είναι έντονη και θα επιδιώξετε την επιτυχία. Θα έχετε έμπνευση για να πάτε μπροστά. Θα κάνετε μια προσπάθεια να ξεκινήσετε νέα έργα ή δραστηριότητες που επεκτείνουν το μυαλό σας, και το πνεύμα σας για την περιπέτεια. Προσπαθήστε να έχετε φιλικές σχέσεις με τους συνεργάτες σας και να επεκτείνετε τις επαφές σας. Οι συναντήσεις και οι διαπραγματεύσεις θα είναι τώρα σημαντικές. Μην έχετε εμπιστοσύνη στους υφισταμένους σας.
 
Αυτή θα είναι μια παθιασμένη εβδομάδα για την αισθηματική σας ζωή, αλλά με λίγα σκαμπανεβάσματα. Αν είστε μόνοι, τότε θα κάνετε μια σωστή επιλογή. Μπορεί να ενδιαφερθείτε για ένα άτομο στο χώρο της εργασίας σας. Αν είστε με κάποιον, τότε θα είστε πιο συναισθηματικοί και πιο ευαίσθητοι με τον σύντροφο σας. Θα θέλετε να βελτιώσετε και να διατηρήσετε την αρμονία με τον σύντροφο σας,. Επίσης, θα θέλετε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τις καθημερινές δραστηριότητες σας πράγμα το οποίο θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο αναζωογονημένοι. Είναι η καλύτερη περίοδος για τα οικονομικά σας καθώς το εισόδημα σας θα είναι καλό, αλλά είναι δυνατόν να δαπανήσετε χρήματα επιπόλαια. Ωστόσο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποθηκεύσετε όσα περισσότερα μπορείτε για το μέλλον σας.
Αυτή η εβδομάδα θα σας κάνει να νιώσετε κάποια ανησυχία με την συνήθη ρουτίνα σας. Θα επιδιώκετε να ανανεωθείτε μέσα από μια νέα προοπτική στη ζωή σας, κάτι φιλοσοφικό ή πνευματικό, να διαβάσετε ή να μάθετε κάτι νέο, ή μέσα από μια περιπέτεια που θα σας οδηγήσει μακριά από την καθημερινή σας ρουτίνα. Τώρα θα έχετε μια πιο ολοκληρωμένη αίσθηση του σκοπού στη ζωή σας. Οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι πολλές και θα κάνετε εποικοδομητικές συνεργασίες αλλά και προσαρμογές σε βασικά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που είναι ιδιαίτερα δημιουργικό ή χρήσιμο για την επιχείρηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..