Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ζώδια 21.11.2011









Σήμερα θα ζήσετε στιγμές πάθους και έρωτα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται και θα νιώθετε ισχυρή χημεία στη σχέση σας. Νιώθετε ότι κάποιοι άνθρωποι σας εκμεταλλεύονται χωρίς να μπορείτε να κάνετε τίποτα. Αρκετά έχετε ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσετε και άλλες δύσκολες καταστάσεις. Απομακρύνετε τώρα από την ζωή σας οτιδήποτε σας βαραίνει και σας ενοχλεί.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους συγγενείς και κάποια άτομα του κοινωνικού σας περίγυρου. Τώρα θα διαπιστώσετε πώς ασκείτε στους άλλους μία έντονη γοητεία και ερωτισμό. Προσεγγίστε τον σύντροφο σας και βρείτε από κοινού λύσεις οι οποίες είναι συμφέρουσες για την σχέση σας Αρχίζετε να βλέπετε κάποιες καταστάσεις πιο θετικά και μπορείτε ν’ αλλάξετε πολλά πράγματα που σας αγχώνουν και σας καταπιέζουν τώρα.



Διασκεδάστε με το πρόσωπο που αγαπάτε, αφήνοντας πίσω τις υποχρεώσεις σας και τις σκοτούρες της καθημερινής σας ζωής. Μην πιέζετε τις καταστάσεις και αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν από μόνα τους. Αφήστε τις γκρίνιες και τα πείσματα στην σχέση σας και πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τα πράγματα στη δουλειά σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.


Προσέξτε την συμπεριφορά σας απέναντι στα δικά σας άτομα καθώς θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να μπλέξετε τώρα συναισθηματικά, με άτομα που δεν ξέρουν τι θέλουν στην ερωτική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείτε. Όλα θα πάνε πολύ καλά στο μέλλον σας. Μην σκορπάτε τα χρήματα σας, αντιθέτως προνοήστε για παλιές σας οφειλές και χρέη, για να μην έχετε προβλήματα στο μέλλον.


Είναι καλή εποχή για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη αισθηματική σας ζωή. Μην βιάζεστε και μην κάνετε απερίσκεπτες κινήσεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, για να εισπράξετε την αναγνώριση από τους ανωτέρους σας. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, φροντίστε να μην κάνετε περιττά έξοδα για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας.


Θα αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος σε καταστάσεις αρνητικές που διαιωνίζονται και θέλετε να προχωρήσετε μπροστά. Τον τελευταίο καιρό έχετε κουραστεί αρκετά με τα νεύρα σας και τα απρόβλεπτα γεγονότα που συμβαίνουν στην ζωή σας. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και προβλήματα που υπάρχουν με τον σύντροφο σας, να κατανοήσετε τα προβλήματα και να τα λύσετε. Μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να επηρεάσουν την σχέση σας, γιατί δεν είναι καλοπροαίρετοι.







Αισθάνεστε ότι κάνετε κάποια πράγματα από υποχρέωση παρά γιατί θέλετε να τα κάνετε. Αφοσιωθείτε στους δικούς σας ανθρώπους και θα σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί και χαρούμενοι. Δώστε περισσότερο βάρος στην δουλειά σας για να εδραιωθείτε καλύτερα στο χώρο σας. Διώξτε τις ανασφάλειες και τις φοβίες σας και είναι σίγουρο ότι η δουλειά σας θα πάει περίφημα. Δείτε λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις και τα πάντα θα κυλίσουν υπέροχα για σας.


Τώρα θα αποφασίσετε να βάλετε μια τάξη στα ερωτικά σας. Οι προσπάθειες σας θα έχουν αίσιο αποτέλεσμα και θα αδιαφορείτε τώρα για οποιοδήποτε πρόβλημα. Η μέρα αυτή φέρνει απροσδόκητες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Κάντε ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσετε κάποια εργασιακά θέματα που θα παρουσιαστούν και θα σας δυσκολέψουν λίγο. Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλει, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει θα ανταμειφθούν.


Συγκρατήστε τα νεύρα σας και συμπεριφερθείτε λογικά, και προπάντων να σκεφτείτε σε βάθος. Ο περιορισμός και η καταπίεση που θα αισθάνεστε τώρα θα σας κάνει να ξεσπάσετε έντονα. Μην χαλάσετε τώρα ό, τι έχετε χτίσει μόνο και μόνο από εγωισμό και απερίσκεπτες κινήσεις. Τώρα θα υπάρχει στις σχέσεις με τους προϊσταμένους σας πολύ καλή επικοινωνία. Προσπαθήστε να δεχθείτε τις αλλαγές στην εργασία σας θετικά. Στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις θα αντεπεξέλθετε τώρα με μεγάλη ευκολία.


Πρέπει με σύνεση να βάλετε ένα πρόγραμμα γιατί μπορεί να βγείτε πολύ εύκολα έξω από τον προϋπολογισμό σας. Στα συναισθηματικά σας, ένα κεφάλαιο ετοιμάζεται να κλείσει στη ζωή σας και ένα άλλο καινούργιο θα ανοίξει. Ακολουθήστε ένα πιο ρεαλιστικό τρόπο ζωής και κάντε ένα ξεκαθάρισμα στις κοινωνικές σας σχέσεις. Προτείνετε στο πρόσωπο που αγαπάτε κάτι πρωτότυπο και ανανεώστε την σχέση σας. Πολλά πράγματα θα αλλάξουν και διανύετε μία περίοδο που είναι μεταβατική.


Τώρα θα μπορέσετε να λύσετε πολλά από τα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας με την καλή επικοινωνία που θα έχετε. Οι αλλαγές που θα γίνουν τώρα στα αισθηματικά σας θα σας δώσουν μεγάλη ευτυχία και ικανοποίηση. Οπλιστείτε με υπομονή και τα πάντα θα σας πάνε καλά. Ο σύντροφος σας θα είναι δίπλα σας και φαίνεται διατεθειμένος να σας καταλάβει. Το κλίμα αυτών των ημερών εξελίσσεται με πολύ ενδιαφέρον για τις κοινωνικές σας σχέσεις.


Κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε άνετα. Προσέξτε κάποιες προτάσεις που ενδέχεται να σας κάνουν στα επαγγελματικά σας. Στα οικονομικά σας αρχίζετε και παίρνετε τα πάνω σας. Τώρα θα ανακαλύψετε ότι ο σύντροφος σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας και δεν σας κατανοεί. Θα υπάρχει κάποια εύνοια στα οικονομικά σας ενώ θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις με τους ανωτέρους σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..