Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 23 Νοεμβρίου 2011



Σήμερα θα περάσετε όμορφα και διασκεδαστικά με το πρόσωπο που αγαπάτε, καθώς θα νιώσετε ένα κύμα έντονων συναισθημάτων, αν και θα προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε. Έχετε πολλές δυνατότητες γι’ αυτό θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε και με αυτόν τον τρόπο θα νιώσετε πολύ καλά. Οι άλλοι ίσως σας δείξουν κάποια συναισθηματική ψυχρότητα απέναντι στα προβλήματα σας. Θα έχετε σύγχυση και θα κάνετε αναθεώρηση ζωής.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα πρέπει να ζυγίσετε όλα όσα σας απασχολούν και θα σας αγχώσουν λιγάκι. Φροντίστε να κάνετε μετρημένες κινήσεις και απομακρυνθείτε από παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σας φέρουν. Οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να σας βοηθήσουν πολύ αυτή την στιγμή. Σταδιακά όλη σας η διάθεση και η συμπεριφορά καλυτερεύει σημαντικά. Προσέξτε κάποιο άτομο που μπορεί να είναι γοητευτικό αλλά υπερβολικά ιδανικό.



Χρειάζεται να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάτε, να αφεθείτε και θα περάσετε ρομαντικές και ερωτικές στιγμές, γιατί με τις ευθύνες που έχετε το έχετε παραμελήσει. Μιλήστε σε ένα πολύ καλό φίλο σας, και θα σας βοηθήσει στα προβλήματα σας. Αναλύστε την κατάσταση και ανακαλύψτε την πηγή των προβλημάτων σας. Ο ενθουσιασμός σας δεν θα είναι και τόσο έντονος και θα σας εκνευρίζουν οι ευθύνες.


Το περιβάλλον σας τώρα θα σας υποστηρίζει, ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι πιο έντονος με αποτέλεσμα να αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Θέλετε να τακτοποιήσετε κάποια λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν σε σχέση με τον χώρο της εργασίας σας. Αποφύγετε τώρα να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες. Απελευθερώστε τα συναισθήματα σας κι αυτό θα σας ανακουφίσει.


Μιλήστε για τις ανησυχίες σας και τα προβλήματα σας στους δικούς σας ανθρώπους. Μερικά προβλήματα στην εργασία σας θα σας επηρεάσουν, γι’ αυτό δείξτε υπομονή σε συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας. Οι καλές σας σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Θα δημιουργηθούν τώρα οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας σας. Σχεδιάστε μεθοδικά τις κινήσεις σας και θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία.


Μπορείτε να πάτε ακόμη καλύτερα στην σχέση σας, αν κινηθείτε με διπλωματία. Μιλήστε με το πρόσωπο που αγαπάτε σε ήρεμους τόνους. Μην αφήσετε προβλήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας αρχίζουν και μπαίνουν σε μία ισορροπία. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα αυξήσουν τα έσοδα σας. Οι άνθρωποι που είναι γύρω σας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε την ζωή με έναν πιο αισιόδοξο και πρακτικό τρόπο.







Δείξτε προσοχή σε κάποια πράγματα στα αισθηματικά σας και μην λέτε λόγια που θα δημιουργήσουν εντάσεις με το πρόσωπο που αγαπάτε. Εσείς που είστε μόνοι σας θα κάνετε μία νέα γνωριμία η οποία θα σας ενθουσιάσει. Η καριέρα σας ευνοείται τώρα, ιδιαίτερα η προσωπική σας επαφή με τους ανώτερους σας. Θα έχετε πολλές κοινωνικές επαφές στο χώρο εργασίας σας και θα τραβάτε την προσοχή των άλλων. Αρχίζει για σας μια αποδοτική και γόνιμη περίοδος.


Θα είστε κουρασμένοι, λόγω των δυσάρεστων καταστάσεων γύρω σας και δεν θα μπορείτε να επέμβετε και να τις σταματήσετε. Καλό θα είναι σήμερα να κινηθείτε αργά και σταθερά. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις και να πάρετε γρήγορες αποφάσεις. Προσέξτε λίγο περισσότερο την σχέση σας και μην καταπνίγετε τα συναισθήματα σας. Η καλή διάθεση σας θα βρει εύκολα ανταπόκριση από το πρόσωπο που αγαπάτε και θα το προσεγγίσετε ευκολότερα.


Θα επιδιώξετε να βρεθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν ή φίλους παλιούς. Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο και πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο. Μην παρασυρθείτε και κάνετε σπατάλες σε πράγματα που δεν σας είναι αναγκαία. Μπορεί να έχετε την διάθεση να μείνετε μόνοι ή να νιώθετε ζήλια ή θυμό για κάποιο άτομο. Τώρα η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε θέματα οικονομικά, τα οποία θα πρέπει να διευθετήσετε.


Σκέψεις που έχετε για αλλαγή, αφήστε τις για αργότερα. Καλό θα ήταν να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας γιατί θα κάνετε έξοδα και μετά θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα. Θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα. Θα μπορέσετε να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει την καθημερινότητα και την ζωή σας. Μερικά πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως ακριβώς τα υπολογίζατε. Δείξτε δυναμισμό και θα βρείτε λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν.


Φανείτε προνοητικοί στα σχέδια που κάνετε στη δουλειά σας και στο μέλλον σας. Ξεκινάει μια νέα χρονική περίοδος στη ζωή σας και θα έχετε εξελίξεις και ευκαιρίες σε θέματα που σας απασχολούν. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας αρκεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις. Βάλτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με τους άλλους γύρω σας. Οι προοπτικές για το μέλλον σας θα είναι καλύτερες και θα έχετε καλές διαθέσεις.


Το περιβάλλον σας θα υποστηρίζει τις απόψεις σας ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και φροντίστε να μιλήσετε σε δικά σας άτομα για τα προβλήματα σας. Μην αφήσετε κάποιες δυσαρμονικές καταστάσεις να σας επηρεάσουν. Όσοι από σας είστε μόνοι, θα δείτε ότι θα σας προκύψει μια γνωριμία που θα σας κάνει να νιώσετε έντονα συναισθήματα. Είναι μια ημέρα απομόνωσης και ξεκούρασης αυτή για σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..