Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Κρασί και σέξ





Τις μαγικές επιδράσεις του κόκκινου κρασιού στη γυναικεία διάθεση για ερωτικά παιχνίδια ανακάλυψαν πρόσφατα...

ερευνητές από την Ιταλία. Το συμπέρασμα λοιπόν στο οποίο κατέληξαν ήταν πως το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας είναι μεγαλύτερο στις γυναίκες εκείνες που πίνουν κάθε μέρα μέτριες ποσότητες κόκκινου κρασιού σε σχέση με όσες προτιμούν άλλα αλκοολούχα ποτά ή δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό πιθανότατα οφείλεται στο ότι το κόκκινο κρασί περιέχει αντιοξειδωτικές χημικές ουσίες που διευρύνουν τα αιμοφόρα αγγεία, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ροή του αίματος σε περιοχές-κλειδιά του σώματος, βελτιώνοντας έτσι τη σεξουαλική λειτουργία. Εκτός όμως από το ότι το κρασί ανεβάζει τη σεξουαλική μας επιθυμία, οι ερευνητές, προς μεγάλη τους έκπληξη, διαπίστωσαν πως οι περισσότερες γυναίκες που επέλεγαν να πίνουν 1-2 ποτηράκια κόκκινο κρασί την ημέρα ήταν κατά μέσο όρο μεγαλύτερης ηλικίας από τις γυναίκες που προτιμούσαν το λευκό ή δεν έπιναν καθόλου.
Όπως αναφέρουν, το κρασί δεν αποκλείεται να αντισταθμίζει κατά κάποιον τρόπο την επίδραση της ηλικίας στη σεξουαλική διάθεση και να τη διατηρεί ζωντανή για περισσότερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..