Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

ΖΩΔΙΑ, 26 Δεκεμβρίου 2011










Θα επιδιώξετε σήμερα την εξέλιξη σας και την άνοδο σας. Οι συναντήσεις σας με φίλους φαίνεται να ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα καθώς θα θέλετε να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας. Τα αισθηματικά σας θα πάνε καλά και ο σύντροφος σας, θα σας κατανοεί και θα σας συμπαραστέκεται. Καλή εποχή για να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Παρόλα αυτά, θα νιώθετε ακάλυπτοι συναισθηματικά, και θα μειωθεί η αυτοπεποίθηση σας.


TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και να μην κάνετε επενδύσεις που είναι ασαφείς. Απρόσμενες θετικές εξελίξεις έρχονται στην αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από εσάς θα κάνετε σχέδια για την σχέση σας. Προσπαθήστε να ξεκλέψετε κάποιες ώρες για τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει τελευταία πολύ. Η διαίσθηση σας θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρετε. Το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να το πλησιάσετε τώρα.



Περάστε χρόνο με τους φίλους σας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη και τους έχετε παραμελήσει. Η αισιοδοξία και η ευχάριστη διάθεση που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για την επαγγελματική σας καταξίωση. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας σε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας. Προσέξτε καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σας με τον σύντροφο σας λόγω των παράλογων απαιτήσεων σας.


Θα πρέπει να αλλάξετε τακτική και συμπεριφορά αν θέλετε να μην χαλάσετε την ευτυχία σας. Τώρα θα έχετε έντονα συναισθήματα. Χαλαρώστε και διασκεδάστε και μην σκέφτεστε μόνο τα προβλήματα σας. Μην παίρνετε ρίσκα στα οικονομικά σας και ψάξτε για νέες εναλλακτικές πηγές εισοδημάτων. Αποφύγετε να κάνετε περιττά έξοδα και αγορές. Φροντίστε κάποιες καινούργιες δραστηριότητες σας που θα αυξήσουν τα κέρδη σας.


Τώρα θα σας δοθούν αρκετές δυνατότητες για διασκέδαση. Μην επιτρέπετε σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Πλησιάστε περισσότερο τον σύντροφο σας και εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα έχετε θετική ανταπόκριση. Μην είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αυτό το διάστημα, γιατί θα έρθετε σε ρήξη με τους συναδέλφους σας και κάντε υπομονή. Μην είστε απόλυτοι και αυταρχικοί με κάποια άτομα γιατί θα υπάρξουν εντάσεις.


Παραμερίστε τον εγωισμό σας και θα δείτε ότι όλα θ’ αλλάξουν προς το καλύτερο. Προσέχετε τα λόγια σας, γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα με τους συνεργάτες σας ή τους ανωτέρους σας χωρίς σοβαρό λόγο. Προσπαθήστε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και τα συναισθήματα σας. Το χάος που υπάρχει στην ζωή σας, δεν βοηθά στο να συγκεντρωθείτε. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και περάστε αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο.







Τώρα τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί να χαλάσει την καλή σας διάθεση. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για να αποδράσετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας σας κάνοντας πράγματα που σας διασκεδάζουν. Προχωρήστε άφοβα στην εφαρμογή των στόχων σας και καθοδηγήστε τους άλλους που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν. Οι κοινωνικές συναναστροφές που έχετε θα σας ευνοήσουν στον οικονομικό τομέα. Ηρεμήστε και μην αγχώνεστε τόσο πολύ.


Τώρα θα σας προβληματίσει η αβεβαιότητα στα επαγγελματικά σας, και τι θα κάνετε στο μέλλον για να έχετε επιτυχία. Μία καινούργια γνωριμία θα αναστατώσει όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι. Στην εργασία σας, θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε. Σκεφθείτε καλά τι θέλετε από την ζωή σας αλλά και πώς να το αποκτήσετε. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα. Οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες γι’ αυτό μην είστε αντιδραστικοί.


Σταματήστε να είστε κολλημένοι στο παρελθόν και προχωρήστε μπροστά, καθώς η τύχη σας ευνοεί. Βάλτε τέλος σε ό, τι σας ενοχλεί γιατί η οικογένεια σας είναι κοντά σας. Τώρα θα νιώθετε μέσα σας όλο και μεγαλύτερη σιγουριά καθώς κάποιες καταστάσεις θα σας οδηγήσουν σε νέα δεδομένα που δεν τα είχατε προγραμματίσει. Προσπαθήστε να αντιδράτε ήρεμα σε ό, τι σας συμβαίνει και όχι με νεύρα. Μην δίνετε βάση σε κακοπροαίρετα σχόλια τρίτων.


Σύντομα θα δείτε να βελτιώνεται η αισθηματική σας ζωή. Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φροντίστε για την αναψυχή και την διασκέδαση σας. Στον ερωτικό τομέα, θα βγάλετε ζήλια και κτητικότητα στον σύντροφο σας και αν δεν προσέξετε θα έχετε εντάσεις. Θα έχετε τώρα υποστήριξη στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν σας και μην παρασύρεστε από την υπερβολική σας αισιοδοξία.


Τα οικονομικά σας θα πάνε καλά αλλά συγκρατήστε τα έξοδα σας. Η έλλειψη διπλωματίας θα λειτουργήσει αρνητικά στο δεσμό σας. Κάποιοι από εσάς θα πιστέψετε πως ο σύντροφος σας δεν έχει συναισθήματα. Θα διαπιστώσετε ότι οι δυσκολίες στη διαχείριση των σοβαρών σας υποθέσεων θα αρχίζουν και θα εξαλείφονται. Αφήστε πίσω τις πληγές του παρελθόντος και προχωρήστε μπροστά για νέα ξεκινήματα.


Πιθανόν να υπάρξουν κάποια προβλήματα στην οικογένεια σας ή έντονες διαφωνίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην διαταραχθούν οι σχέσεις σας. Η ανυπομονησία σας και η έλλειψη κατανόησης θα δημιουργήσουν προβλήματα. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε μια νέα πρόταση που θα σας κάνει πολύ χαρούμενους. Αρπάξτε την ευκαιρία και μην αναλώνεστε σε λόγια τρίτων. Σταματήστε τις σπατάλες γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..