Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Γεμίστε τα πεϊνιρλί με σοκoλάτα!


Γλυκιά αμαρτία!

Η συνταγή αυτή είναι κατάλληλη για τους λάτρεις της σοκολάτας!

Υλικά :

* 1 φύλλο με προζύμι
* Πραλίνα
* Ξηρούς καρπούς
* 1 μπανάνα

Εκτέλεση :


1. Χαράζουμε το φύλλο σε 4x4 (δηλαδή σε 16 κομμάτια).
2. Σε κάθε 1/16 (κομμάτι) βάζουμε μία κουταλιά πραλίνα.
3. Ρίχνουμε εάν θέλουμε λίγους ξηρούς καρπούς.
4. Διπλώνουμε τις άκρες.
5. Ψήνουμε για 15'-25' λεπτά στους 180 βαθμούς (ανάλογα με τον φούρνο).
6. 10’ λεπτά πριν τα ξεφουρνίσουμε βάζουμε εάν θέλουμε, από ένα κομματάκι μπανάνα.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο Staurodromi..