Υλικά:
- 4 μεγάλα καλαμάρια
- 1 κόκκινη πιπεριά ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
- 1 πορτοκαλί πιπεριά ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
- 200 γρ. ρύζι γλασέ
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 καρότο τριμμένα
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 ντομάτα τριμμένη και ξεφλουδισμένη
- ¾ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και γεμίζουμε τα καλαμάρια.
Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο ζεστό νερό, λίγο λάδι και αλάτι, πιπέρι και τα ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς για 45-60 λεπτά.
!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!
Τα κλείνουμε με οδοντογλυφίδα, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι με λίγο ζεστό νερό, λίγο λάδι και αλάτι, πιπέρι και τα ψήνουμε στους 190-200 βαθμούς για 45-60 λεπτά.
!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου